Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΑΙΟ : ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ!

Χθες τα συναισθήματα των Ελλήνων ήταν κοκτέιλ.Το 1/3 των αντρών πανηγύριζε το άλλο 1/3 έβριζε την τύχη του και το άλλο 1/3 ονειρευόταν το πρωτάθλημα να πάει στην τούμπα!
ΟΛΕ λέμε! Καλά τα κατάφερε πάλι ο Ευρωπαϊκός Παναθηναϊκός. Για τώρα τουλάχιστον γιατί μετά βλέπουμε. Θα χω να λέω 2 αθλητικά πράγματα στα εγγόνια μου(αν κάνω ποτέ): Το ευρωπαϊκό κύπελλο του Otto και τη νίκη του ΠΑΟ επί της ROMA. Κοιμήθηκε ο Θεός ο Μητσοτάκης και τα Ιταλάκια χθες που μάλλον υποτίμησαν τον Ελληνάρα ΠΑΟ και υπερτίμησαν τις δυνάμεις τους. Και εκεί που σκέφτηκαν πως κατέβηκαν για προπόνηση πετάγεται αυτός ο πιτσιρίκος ο Νίνης και παίρνει το πέναλτι. Δεν το πίστευαν ότι ο διαιτητής σφύριξε την λευκή βουλίτσαααα!!! Και παίρνει φόρα ο Σισσέ (που σε λίγο θα το φωνάζουμε Σισσόπουλο) και να το το 1-1..
Ζαλιστήκανε από την φόρα οι Ιταλοί αλλά έχοντας πίστη στη Madonna την Μακαρονάδα και την Monica Bellucci δεν το έβαλαν κάτω και ξεκίνησαν το ντου να σκίσουν τα πράσινα δίκτυα.Πάλι ο μικρός τους κούφανε! Ερε γλέντια οι βάζελοι εδώ στην Αθήνα που είχαν να δουν τέτοια χαρά από την εποχή που ο Βαζέχα σταμάτησε να μαζεύει πορτοκάλια και πήγε στον Παναθηναϊκό να ρίχνει αγγούρια στον AJAX (όχι το απορρυπαντικό).
Ένα πράγμα σκέφτομαι : Τις μούρες των γαύρων που δεν κοιμήθηκαν χθες. Φυσικά όχι από χαρά αλλά από τα αναπάντητα ερωτήματα του τύπου « Πως στον κόρακα τα καταφέρνει ο Βάζελος στην Ευρώπη καλύτερα από εκείνους που διαθέτουν Super ομάδα, τον καλύτερο πρόεδρο και τον περισσότερο κόσμο». Ναι και όμως τα καταφέρνουν. Το πώς μη με ρωτάτε. Λίγο η τύχη (δεν θέλω να πω κολοφαρδία ύψιστη) λίγο η εμπειρία, το κόμπλεξ που δεν διαθέτουν. Όλα αυτά μαζί συντελούν στο να κάνει καλή πορεία ο Παναθηναικός έξω και ο Ολυμπιακός να παίρνει κάθε χρόνο τον..δρόμο για το σπίτι του. Και εδώ που τα λέμε το Ελληνικό πρωτάθλημα το έχει βαρεθεί ο φίλαθλος Ολυμπιακός. Θέλει και μια Ευρωπαϊκή καταξίωση εδώ που τα λέμε. Τόσα χρόνια πίκρας και ρεζιλέματος στην Ευρώπη δεν ξεπλένεται με την φτωχή Ελληνική Super Liga. Έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: